ESPAÑOL   CATALÀ   Contacte   Mapa web    
 

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

 
INICI L'EMPRESA SERVEIS ÀREA CLIENTS PROJECTES REALITZATS CLIENTS UBICACIÓ CONTACTE
 

L'EMPRESA

Inici > L'empresa
 

Seguretat i Control 24 Hores, S.L. neix l'any 2003 amb l'objectiu de ser una referència en el mon de la seguretat, oferint als clients mes exigents, sistemes d'última generació, adequats a cada projecte.

 

SIC 24, presta els seus serveis com a instal•ladora de sistemes d'alarma, sistemes de vídeo vigilància, sistemes contra incendis i tots els serveis derivats de la central receptora d'alarmes.

 

La nostra Central receptora, primera i única CRA en la província de Lleida, ofereix un ampli ventall de serveis telegestionats d'alta qualitat, a mida de cada instal•lació, les 24 hores al dia 365 dies al any i alhora, ens obliga a estar contínuament treballant i innovant per tal d'estar a l'alçada del que se'ns demana.

 

Actualment disposem de les darreres tecnologies en qüestió de recepció i control de senyals d'alarma que puguin produir-se en una vivenda, comerç o industria. SIC 24 disposa de vigilants de seguretat altament qualificats per actuar en cas de robatoris i verificació d'alarmes.

 

Per a poder realitzar els serveis esmentats, Seguretat i Control 24, S.L. està inscrita en el registre d'empreses de seguretat amb el número d'homologació, D.G.S.E nº 3126 i per tan ens permet certificar i registrar les instal•lacions de seguretat al cos de policia amb àmbit estatal.

 

Un altre registre dels que disposem és el numero de RECI 250026362 , pel que podem realitzar i certificar tot tipus d'instal•lacions contra incendi amb àmbit d'actuació estatal.

El nostre equip de professionals, compta amb anys d'experiència en el sector de la seguretat privada, garantint un servei fiable i de qualitat.  

 

 

 
 
Segueix-nos a Facebook Youtube

C. Enginyer Mies, P. 706-3
Pol. Ind. El Segre / 25191 Lleida Ubicació plànol

Tel. 902 666 024
Email: info@sic24.com

Àrea clients

Contacte

Ubicació

Avís legal
Política de cookies
Pixia - Diseño páginas web empresas Lleida, comercio electrónico, imagen corporativa, posicionamiento y marketing redes sociales