camaras de coneto, servicios de seguridad, protección contra incendios, control de accesos, sic24, lleida, reus, zaragoza

Càmera comptatge de persones

Algunes de les mesures preventives anunciades pels governs de diferents països per a començar amb el pla de desconfinament ha estat el control d’aforaments i comptatge de persones en terrasses, establiments i negocis. Per a això, a SIC24 presentem la nostra gamma de productes basats en el comptatge de persones per a controlar els aforaments.

cámaras termográficas con medición de temperatura

Què és el comptatge de persones?

Principalment es basa en un sistema capaç de realitzar un control de les persones que han entrat o sortit d’un determinat lloc. Com a potencial, podríem trobar l’actualització de dades a temps real, i poder així realitzar un control més efectiu facilitant fins i tot la integració amb un sistema de control d’aforaments.

cámaras para medir temperatura con alta precisión

Habitualment aquest tipus de sistema és més demandat pel sector del Retail, el qual s’utilitza en la seva majoria per a realitzar un estudi amb caràcter estadístic per a analitzar l’afluència d’un determinat comerç al llarg d’un dia, setmana, mes o fins i tot anualment. Actualment, donades les circumstàncies ocasionades pel COVID-19 i les diferents fases d’escalament establertes pels governs de la majoria dels països del planeta, aquest tipus d’equips es converteixen en un element clau per a fer front a aquesta situació.

Tipus de productes per al comptatge de persones

Com a principal element per a realitzar el comptatge de persones, se’ns pot ocórrer la instal·lació de càmares destinades per a aquest fi. Aquestes càmares posseeixen un algorisme intel·ligent que té la capacitat de detectar a una persona dins d’una àrea i identificar el sentit d’aquesta, d’aquesta manera es comptabilitzen tant entrades com sortides en un accés a un determinat lloc. També, la tecnologia basada en la doble lent permetrà discriminar entre límits d’altura.

Es pot aprofitar el gran potencial que tenen els equips de reconeixement facial, per a utilitzar-los com a sistemes de comptatge de persones. Aquests equips són capaços de proporcionar informació sobre les persones que han pogut entrar o sortir en un determinat lloc, fins i tot discriminant quan una persona ha accedit al local per segona vegada, mostrant únicament un sol registre d’una mateixa persona. D’igual manera, amb ajuda de la nostra aplicació de programari personalitzat, es pot modificar o dissenyar la finalitat d’ús quant a aquests equips com a sistemes de comptatge de persones.

cámaras para medir temperatura con alta precisión

 

Informes estadístics

Un sistema de comptatge de persones pot ajudar a avaluar resultats que han tingut unes certes campanyes i a avaluar les accions que puguis dur a terme posteriorment. Per a això, els nostres equips generen varis informes estadístics totalment parametrizables. Aquesta aplicació podrà oferir-te una gran versatilitat en l’exportació de resultats ja siguin diàriament, setmanalment, mensualment o fins i tot anualment. Podràs visualitzar-los en diferents tipus de formats, tant visual com en fitxers de taules de dades.

Control d’aforament

El control d’aforament s’està convertint en una necessitat donades les circumstàncies actuals en la majoria dels països. SIC24, gràcies al departament d’I+D, ofereix una solució basada en un control d’aforament totalment adaptada a qualsevol necessitat i negoci, amb la intenció de fer front a aquesta situació .

Per a completar tot un sistema de comptatge de persones, hi ha determinades localitzacions en els quals a més es requereix un control de l’aforament a temps real al qual s’està exposant un determinat local. Donades les circumstàncies, fins i tot podem trobar-nos amb diversos accessos a la nostra instal·lació en la qual també es requereix una integració amb varies càmares o dispositius destinats al recompte de persones. Aquesta plataforma podrà ser instal·lada tant en un servidor com en un PC, centralitzant diferents dispositius de recompte de persones, i mostrant en una interfície totalment personalitzable l’aforament en temps real del local o comerç on s’ha dut a terme el desplegament.

cámaras para medir temperatura con alta precisión

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *