Som l’empresa líder de seguretat i control de Lleida amb més de 15 anys d’experiència

72 treballadors

6.215 clients satisfets

24 vehicles flota pròpia

17 controladors 24/7 a la CRA

Som una gran família

SiC24 està formada per un gran equip de professionals altament qualificats i amb àmplia experiència en el sector, per oferir els nostres serveis d’instal·lació i gestió de sistemes de seguretat, protecció contra Incendis, circuits tancats de televisió i control d’accessos entre d’altres.

Tenim una central receptora d’alarmes pròpia

Una de les nostres virtuts és que disposem de Central receptora d’alarmes pròpia, la qual ens permet oferir un tracte personalitzat i alhora proporcionar un ampli ventall de serveis d’alta qualitat, monitoritzant els sistemes dels nostres clients, les 24 hores al dia 365 dies a l’any.
Disposem de les darreres tecnologies en recepció i control d’alarmes fent que la seva gestió sigui rapida i eficaç.

Un valor afegit a la nostra CRA, és el nostre equip de vigilants de seguretat que en cas d’intrusió verificaran i supervisaran la instal·lació en un radi de 40km.

Som una gran família

SiC24 està formada per un gran equip de professionals altament qualificats i amb àmplia experiència en el sector amb l’objectiu d’oferir la màxima qualitat en els serveis d’instal·lació i gestió de sistemas de seguretat, així com  en protecció contra incendis, circuits tancats de televisió i control d’accessos, entre d’altres.

Disposem de Central Receptora d’Alarmes pròpia

Una de les nostres virtuts és que disposem de Central Receptora d’Alarmes pròpia, la qual  cosa ens permet oferir un tracte personalitzat i alhora proporcionar un ampli ventall de serveis d’alta qualitat, com ara el monitoratge dels sistemes dels nostres clients, les 24 hores del dia els 365 dies a l’any.
Així mateix, disposem de les darreres innovacions tecnològiques en recepció i control d’alarmes, cosa que es tradueix en una gestió més ràpida i eficaç.

Un valor afegit dintre dels serveis que ofereix la nostra CRA, és comptar amb un equip de vigilants de seguretat propi encarregat de  verificar els senyals d’intrusió i supervisar les Instal·lacions en un radi de 40Km.

Som empresa certificada i homologada

Per poder realitzar els serveis esmentats, Seguretat i Control 24, S.L. està inscrita en el registre d’empreses de seguretat amb el número d’homologació, D.G.S.E Nº 3126 afer que ens permet certificar i registrar les instal·lacions de seguretat als cossos policials en tot l’àmbit estatal.

Així mateix, disposem del registre RECI 250026362, pel qual podem realitzar i certificar tot tipus d’instal·lacions contra incendis també a tot l’àmbit estatal.

A més, des del 2018 tenim també el certificat de la CISQ Federation pel compliment de la norma ISO 9001:2015.

Certificat ISO 9001
empresa seguretat Lleida SIC24

Assistència Remota

Si us plau, introdueixi un codi de sessió vàlid per connectar amb l'operador.

Introdueix el teu ID per a continuar.

Sol·licita Pressupost