Sistema de protecció d'incendis - PAVOS Y DERIVADOS S.A.

L'encàrrec

L’Empresa PAVOS Y DERIVADOS, S.A. amb situació a Roquetes, ens va encarregar la realització de la protecció contra incendis de la seva fàbrica.

SIC24 juntament amb l’enginyeria SATIUS, vam elaborar l’estudi de protecció dels més de 60.000m2 d’aquesta fàbrica on treballen més de 500 persones.

El suport d’equip contra incendis juntament amb les mesures oportunes per a la prevenció d’incendis són essencials, no únicament per salvar vides i béns materials, sinó també àrees verdes i natura.

sistema extinció incendis

Solució

L’equip humà de SIC24 va instal·lar un sistema d’abastiment d’aigua de 550m3 juntament amb un equip de bombes format per una bomba elèctrica, una bomba jockey i una bomba dièsel per què en cas de no tenir subministrament elèctric, puguem continuar extingint l’incendi.

També vàrem dotar tota la fàbrica de BIES 25 amb punt addicional de 45 i una xarxa perimetral de més 1 km de canonades per la col·locació d’una xarxa d’hidrants.

escut

Què vam fer?

10 hidrants

29 BIES 25 amb punt addicional de 45

1 Grup contra incendi E+D+J DE 250M3/H

1 Dipòsit de 550m3

 • Estudi de l'emplaçament

  Des del departament de projectes juntament amb l’enginyeria Satius, vàrem elaborar els càlculs pertinents aplicant la normativa vigent de protecció contra incendis. Seguidament vam ubicar tots els elements en un planell i per finalitzar es va entregar l’oferta econòmica la qual va ser aprovada.

 • Creació d'un pla

  Una vegada aprovada l’oferta econòmica vam fer una visita d’obra per elaborar un Planning d’execució i organitzar les feines in situ.

 • Instal·lació del sistema d'accés

  Una vegada aprovat el planning es va iniciar amb el muntatge de totes les canonades i elements necessaris redactats en el projecte.

 • Test de Sistema de Seguretat

  Per finalitzar es va organitzar la posada en marxa dels sistemes juntament amb un curs de formació dels elements de protecció contra incendis.