Oferim tot tipus de Sistemes de Protecció contra incendis.

La nostra metodologia de treball està fonamentada en l’anàlisi acurada dels riscos dels nostres clients segons les seves necessitats així com en la conciliació de la tipologia de negoci amb la normativa a aplicar.

Amb els nostres Sistemes de Protecció contra Incendis posem a la teva disposició un conjunt de mesures que garanteixen la protecció del teu habitatge i del teu negoci.

El nostre departament d’enginyera és expert en oferir solucions adaptades tant als requisits dels nostres clients com a l’aplicació de les normatives vigents.

El teu negoci ja compleix la normativa de protecció d’incendis?

La normativa vigent obliga els establiments a disposar d’equips de protecció contra incendis, així com a revisar-los anualment per part d’una empresa autoritzada amb personal qualificat.

Protegeix el que t’importa!

Emplena el formulari i t’enviarem un pressupost.

L’equip humà de SIC24, està altament qualificat per a la realització tant dels manteniments així com les noves instal·lacions de Protecció Contra Incendis.

Descobreix tot el que et podem oferir:

Extintors i mànegues

Tenim l’extintor que necessites: de pols ABC, marina, aigua AFFF, automàtics, carbònica CO2, etc. També mànegues, vàlvules i accessoris.

Detectors d'incendis

Tot tipus de sistemes de detecció d’incendis: detecció convencional, analògica i de CO2. Centrals d’aspiració i Zones ATEX.

Extinció d'incendis

Oferim tot tipus d’elements d’extinció d’incendis automàtics i d’abastiment d’aigua, de gas i d’escuma. També grups de pressió.

Ignifugacions

Som capaços d’ignifugar qualsevol tipus d’estructura, elements de ferro, fusta i qualsevol altre material, parets i reixes de ventilació, etc.

Il·luminació d'emergència i senyalització

Tot tipus d’enllumenat d’emergència i senyalització d’equips contra incendis, seguretat, evacuació, etc.

Evacuació de fum

Instal·lem sistemes i productes de ventilació forçada i exutoris pel control de la temperatura i evacuació de fums produïts en cas d’incendi.

Assistència Remota

Si us plau, introdueixi un codi de sessió vàlid per connectar amb l'operador.

Introdueix el teu ID per a continuar.

Sol·licita Pressupost