Control total del perímetre de la teva llar o negoci amb el sistema de vídeo CCTV.

L’evolució d’aquests sistemes és constant i cada cop més accessible per als usuaris, que poden disposar d’un control visual de la seva llar o negoci en qualsevol moment.

Els Sistemes de Vídeo Vigilància estan dissenyats per supervisar i protegir els diferents espais de la teva llar o negoci

Actualment a SIC24 treballem amb les tecnologies més avançades per tal d’oferir una solució personalitzada  segons les necessitats de cada client.

Vídeo vigilància 4K

Oferim sistemes de vídeo vigilància d’última generació amb resolució fins a 4K perquè res no passi per alt. Aquesta tecnologia permet visualitzar fins al mínim  detall per identificar els intrusos i facilitar la informació a les forces de seguretat.

Protegeix el que t’importa!

Emplena el formulari i t’enviarem un pressupost.

Tots els nostres sistemes garanteixen la seguretat total del teu habitatge o empresa, ja que els Sistemes de Vídeo Vigilància estan operatius les 24 hores, els 7 dies de la setmana.

Per què SIC24?

Ets la nostra prioritat

Per nosaltres, la teva protecció és la nostra prioritat. Aquesta és la filosofia que ens mou a oferir-te el millor servei. Et protegim perquè et coneixem.

Garantia de qualitat

Perquè utilitzem la millor tecnologia per tenir cura d’allò que t’importa.

Consultes sempre obertes

Els serveis de consultoria estan disponibles per a totes aquelles empreses que necessiten documentar les instal·lacións de seguretat dels seus edificis.

Sempre innovant

Comptem amb els sistemes de seguretat més avançats distribuïts per grans marques especialitzades i amb l’assessorament del nostre departament d’enginyeria per aportar solucions integrals al teu projecte.

Assistència Remota

Si us plau, introdueixi un codi de sessió vàlid per connectar amb l'operador.

Introdueix el teu ID per a continuar.

Sol·licita Pressupost