Càmeres Termogràfiques COVID-19

SIC24 presenta les noves càmeres termogràfiques per a mesurar temperatura corporal. Aquestes càmeres són capaces d’analitzar, amb gran precisió, la temperatura corporal de les persones, podent així detectar casos de febre de forma instantania. Aquestes càmeres s’estan instal·lant de manera massiva en aquells llocs d’afluència concorreguda (supermercats, hotels, transports), com a mesura de contenció del COVID-19.

cámaras termográficas con medición de temperatura

Aquestes càmeres termogràfiques posseeixen un algorisme molt avançat i potent quant a mesurament de temperatura d’alta precisió. A més, incorpora intel·ligència artificial basada en detecció facial. Això ajuda a poder filtrar qualsevol tipus de falsa alarma generat per altres emissors de calor (cigarrets, cafès, bombetes, etc).

cámaras para medir temperatura con alta precisión

Tipus de solucions amb càmeres  termogràfiques per a mesurament de temperatura

En la majoria de les ocasions, la detecció de temperatura de les càmeres termogràfiques es pot veure afectada per la zona d’exposició que tenim per a realitzar aquest mesurament. Per a això, SIC24 ofereix tres solucions adaptades per a entorns de mesuraments diferents.

Sistema de mesurament portàtil

cámara termográfica portátil

La primera solució consta d’una eina de mesurament portàtil basat en una càmera termogràfica amb possibilitat de detecció fins a 1 metre de distància i amb una precisió de fins a ± 0.5 °C. En la pantalla de la pròpia càmera es pot observar la temperatura de les persones que es passin per davant de la càmara a cada moment a temps real.

Dins d’aquesta solució tenim el més avançat quant a càmeres termogràfica portàtil. Per això, presentem dos tipus de càmeres termogràfiques portàtils, una amb lent tèrmica únicament i amb lent dual (tèrmica/òptica) el que ens permetrà realitzar un reconeixement de la persona en l’espectre visible juntament amb el mesurament de la seva temperatura. També incorpora la possibilitat de monitorar la imatge en un programari per a PC o a través d’APP mòbil.

Càmera termogràfica dual i programari de monitoratge

cámara termográfica dual

La segona solució es basa en una càmera termogràfica dual per a detecció de febre amb capacitat de mesurar la temperatura amb una precisió de fins a ± 0.5 °C a una distància entre 4 i 9 metres de distància. La càmera incorpora un algorisme basat en intel·ligència artificial per a la detecció de cares i una alarma sonora que s’activarà quan la temperatura mesurada en una cara superi la preconfigurada com a alarma. Aquesta tecnologia ofereix una relació qualitat-preu bastant optimitzada dins de l’àmbit de càmeres termogràfiques per a mesurament de temperatura, ja que està oferint una detecció i mesurament de temperatura facial de fins a 30 cares alhora amb una precisió molt elevada.

També existeix la possibilitat d’incorporar un equip de reconeixement facial, per si es vol realitzar una segona revisió. Es podrien realitzar cerques per diferents departaments dins d’una mateixa empresa o fins i tot buscar a partir d’una imatge qualsevol. A més, presenta una interfície de cara a l’usuari intuïtiva amb la informació de temperatura necessària per a un monitoratge senzill.

Càmera termogràfica dual, Blackbody i programari de monitoratge

cámara blackbody
Com a tercera solució de càmeres termogràfiques per a mesurament de temperatura, oferim un sistema de mesurament encara més precís que els anteriors. Aquest, es basa en una càmera termogràfica dual IP amb detecció facial i mesura de temperatura corporal, juntament amb un sistema calibrador. L’element calibrador emet de manera constant i sense tot just tolerància una radiació infraroja precisa que la càmera capta i presa com a referència, mantenint-se calibrada a cada moment. D’aquesta forma, el sistema de mesurament aconsegueix una precisió de fins a ± 0.3 °C. Es recomana aquesta solució per a la detecció de febre amb altíssima precisió en les zones amb més afluència de persones, arribant-se a realitzar deteccions des de 3 a 4 metres de distància.

cámara termográficas de alta precisión

Des de SIC24, oferim diferents solucions de càmeres termogràfiques per a mesurar temperatura d’alta fiabilitat provinents de fabricants capdavanters en el sector professional de videovigilància i seguretat, per la qual cosa disposen dels certificats CE necessaris. Aquestes solucions estan totalment adaptades a les necessitats de cadascun dels nostres clients. És per això que posem l’accent que l’elecció de cada solució dependrà de les principals característiques que hem vist anteriorment, per a obtenir els resultats esperats. Per a qualsevol mena d’informació addicional sobre la nostra cambra termogràfica per a temperatura corporal, no dubteu a contactar amb el nostre equip comercial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *