protegeix la teva empresa dels incendis

Protegeix la teva empresa dels incendis

Protegeix la teva empresa dels incendis

El sistema TITAN protegeix la teva empresa dels incendis e implanta la indústria 4.0 en l’extinció d’incendis. Enfront dels actuals elements passius que no aporten seguretat ni prevenció per minimitzar els danys personals i materials, oferim un alt valor afegit a través de la connectivitat per al control dels elements d’extinció d’incendis.

TITAN és un sistema de gestió que dota de connectivitat als elements de protecció contra incendis. D’aquesta forma es pot GARANTIR UN 100% D’EFECTIVITAT de les instal·lacions del client per a una major protecció de les persones les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any, així com reduir costos ja que es pot arribar a eliminar el manteniment trimestral.

El sistema TITAN envia senyals de l’estat de tots els elements a TITAN CLOUD, el cervell encarregat d’enviar un conjunt de paràmetres i dades que eleven la seguretat a la prevenció i de forma immediata ens permeten conèixer l’estat de les nostres instal·lacions, si han estat utilitzades o si hem estat víctimes de sabotatge. El senyal és enviat tant al propietari – o usuari/propietari – de la instal·lació com a la central receptora d’alarmes (CRA) per poder actuar de la forma més eficaç i ràpida enfront d’un sinistre, procurant així minimitzar tot tipus de danys personals i materials.

Els serveis principals són:

  • Avís instantani de qualsevol incidència en boques d’incendis, grups d’incendis i extintors.
  • Control de l’estat de cada element les 24 hores del dia els 365 dies de l’any.
  • Control dels manteniments realitzats.
  • Recepció i gestió de les incidències en la central receptora d’alarmes
  • Aviso als serveis d’emergència
  • Programari personalitzat per cada client. Plànol interactiu a mesura dels elements,
  • Servei de missatgeria al propietari/ notificacions web.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *