control de accesos, conteo de personas, accesos, sistemas de seguridad, alarmas, cctv, lleida, reus, zaragoza

Controls d’accés termogràfics

SIC24 presenta els nous controls d’accés amb detecció de febre i màscara. Aquests dispositius poden verificar als usuaris mitjançant biometria sense necessitat de tocar el dispositiu, mitjançant el reconeixement facial, verificant a través d’un sensor de detecció de temperatura corporal si mostren símptomes de febre i exigir l’ús de màscara abans d’accedir al lloc que protegeixen.

cámaras termográficas con medición de temperatura

La situació extraordinària del coronavirus ha arribat en un moment en el qual els terminals de control d’accés amb biometria de reconeixement facial estan bastant desenvolupats, sent així una solució fiable, ràpida i segura.

cámaras para medir temperatura con alta precisión

Encara així, molts fabricants de reconeixement facial s’han hagut d’adaptar a les circumstàncies actuals, actualitzant els seus algorismes a la necessitat actual de portar màscares i la possible obligatorietat d’aquestes. Per tant, han hagut d’adaptar l’algorisme de reconeixement facial en els dos aspectes.

Reconèixer als usuaris quan porten màscara posada, per a assegurar així que en els llocs on serà obligatori el seu ús, sigui el propi control d’accessos qui realitzi aquesta verificació.
El més complicat per a les empreses que desenvolupen aquests algorismes, ha estat adaptar-se a portar les màscares, reduint així el reconeixement facial a la part superior del rostre, per la qual cosa han hagut de treballar per a garantir la verificació segura amb la meitat dels punts que aplicaven els seus algorismes, sense deixar de perdre la seguretat de la verificació.

Reconeixements facials de doble sensor i sensor d’imatge tèrmic.

Reconeixement facial de doble sensor, amb verificació de fins a 50 centimetres amb una velocitat i seguretat de verificació molt alta i fiable.

cámaras para medir temperatura con alta precisión

Els dispositius incorporen un reconeixement facial amb detecció de febre per sensor d’imatge tèrmica, utilitzant una tecnologia similar a la d’una càmera IP amb intel·ligència artificial. Amb això aconsegueixen tenir ± 0.3 °C de precisió amb  verificació per reconeixement facial i la detecció de temperatura corporal.

La intel·ligència artificial ajuda a no generar falses alarmes, ja que aquesta tecnologia identificarà el rostre i sobre aquest aplicarà la verificació de febre, obviant altres elements que puguin crear una alarma errònia, com pot ser una tassa de cafè calent en la imatge.

cámaras para medir temperatura con alta precisión

Tot això controlat des de software, que integra els controls d’accés amb detecció de febre i màscara, control de presència o horari i el sistema de videovigilància, amb el que es tindrà tot en un software compatible, complet i amb facilitat d’ús per a integrar els nous sistemes.

El producte és compatible per a sistemes d’un únic accés per a controlar una porta, així com integrable en un torn. Aquest últim és un terminal en el qual només es necessita connectar l’alimentació i ho tindrem funcionant. Compten amb un suport d’alt de 100 cm i vénen configurat en mode detecció de febre i màscara, amb el que serà tan fàcil com treure-ho, endollar-ho i poder realitzar aquesta verificació sense necessitat de completar una base de dades o de connectar a cap programari.

cámaras para medir temperatura con alta precisión

A més, també es disposa d’arcs de detecció de metalls en els quals s’ha integrat una cambra IP amb capacitat detecció de rostres i detecció de febre. És capaç de realitzar aquesta verificació en més de 30 cares alhora.

cámaras para medir temperatura con alta precisión

Aquests sistemes, estaran a l’ordre del dia, ja que es podran utilitzar per a protegir qualsevol tipus d’establiment, botiga amb un únic accés, usant la verificació de febre i màscara sense necessitat de tenir una base de dades d’usuaris. Ara mateix estan sent instal·lats en establiments de primera necessitat com poden ser farmàcies, ambulatoris o centres d’urgència, però es podran instal·lar en qualsevol mena de botiga.

cámaras para medir temperatura con alta precisión

Per a aquells llocs, que ja compten amb un sistema de control d’accés,es podran integrar dins del seu sistema. Un exemple clar en aquest cas seria en aquells llocs amb torns i un sistema d’identificació, com poden ser gimnasos, estacions de rodalia i metre, entrades d’edificis o monuments. Aquests terminals seran capaços d’integrar-se amb les seves sortides de relé i realitzar la detecció de febre i verificació de màscara.

Des de SIC24, s’ofereixen solucions que s’adapten a totes les necessitats noves que sorgeixen a causa de l’emergència sanitària per coronarivus, protegint des d’una botiga a un edifici d’oficines, sense oblidar una fàbrica o magatzem, que tots gestionaran mitjançant un control d’accessos amb detecció de temperatura corporal les seves entrades, verificant si s’emporta o no màscara. A més, SIC24 compta amb una àmplia gamma d’accessoris com poden ser obreportes, porters, polsadors.

SIC24 és instal·lador autoritzat en productes de control d’accés termogràfics amb verificació de màscara que ajudarà la majoria d’establiments a tenir una detecció de febre protegint als seus clients i empleats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *