Sistema de Control d'Accès - Piscines Alcoletge

L'encàrrec

L’Ajuntament d’Alcoletge ens va demanar la instal·lació d’un sistema de control d’accés per a les piscines d’Alcoletge.

A les piscines tenen més de 900 abonaments de temporada i volien controlar l’accés

Controlar l’accés és bàsic per tal de tenir un control de l’aforament diari en el recinte i així evitar que entri gent que no ha pagat l’abonament de temporada.

sistema control accés empremtes

Solució

Hem instal·lat un lector d’empremtes juntament amb unes banderoles d’accés motoritzat.

Aquest sistema disposa d’un software de gestió que permet donar d’alta els abonats, sigui per temporada, mensuals o diaris, quedant enregistrat el nombre de persones que entren diàriament, el nombre de persones que hi ha a l’interior en temps real, etc.

Aquest software permet programar un sistema anti passback.

Aquest passback consisteix en el fet que si una persona és a l’interior del recinte i no ha sortit, no pot tornar a entrar, evitant així que puguem fer entrar una altra persona amb la nostra empremta.

escut

Què vam fer?

2 banderoles mecàniques

2 lectors empremtes/targeta

Software de gestió d'usuaris

 • Estudi de l'emplaçament

  Des del departament de projectes ens vam desplaçar al recinte de les piscines d’Alcoletge per analitzar l’amplada de la zona d’accés a les piscines i així poder determinar el nombre de banderoles mecàniques necessàries per protegir l’accés.

 • Instal·lació del sistema d'accés

  Una vegada realitzat el projecte i aprovat per la propietat, vàrem instal·lar els equips.

  Vam fer tota la instal·lació del cablejat elèctric així com la connexió dels cables de xarxa per poder gestionar els equips.

 • Test de Sistema de Seguretat

  Finalment vam fer totes les proves pertinents per comprovar que la instal·lació quedava en perfecte estat de funcionament i per acabar vàrem fer un curs de formació, als responsables de les piscines, de com utilitzar el sistema d’accés.