Més de 15 anys instal·lant sistemes contra intrusió i robatori en negocis i llars

Els nostres Sistemes de Seguretat protegeixen el teu habitatge o empresa de qualsevol intrusió potencial les 24 hores del dia

Estudi previ

A Seguretat i Control 24h, realitzem un estudi previ i personalitzat sense cap mena de compromís amb les opcions més adients per al vostre sistema de seguretat per a la llar, negoci o béns, sempre assessorats per un equip multidisciplinari de professionals amb un ampli bagatge en el sector de la seguretat privada.

Així, podem avaluar el tipus de sistema de seguretat òptim en cada cas, en funció del grau de seguretat que es requereixi.

Tecnologia fiable i de qualitat

Comptem amb productes únics i exclusius per tal d’aportar la màxima protecció antirobatori per al teu habitatge o empresa.

Tots els nostres productes han estat testats àmpliament pel nostre departament d’enginyeria així com pel nostre departament tècnic.

Protegeix el que t’importa!

Emplena el formulari i t’enviarem un pressupost.

Tots els nostres sistemes garanteixen la seguretat total del teu habitatge o empresa, ja que el sistema contra intrusió està operatiu les 24 hores, els 7 dies de la setmana.

Tots aquests sistemes es gestionen mitjançant mòduls de comunicació IP/GPRS. Gràcies a aquesta doble via de comunicació aconseguim maximitzar les garanties de seguretat de les nostres instal·lacions i el monitoratge permanent amb la nostra CRA.

Les principals solucions que oferim són:

Sistemes de protecció d’interiors

Disposem d’elements de detecció per moviment, contactes magnètics situats en portes i finestres, detectors de vibració o trencament de vidres, entre d’altres.

Sistemes de protecció perimetral

Disposem des de detectors específics per a zones exteriors amb graus d’estanqueïtat IP67 fins a avançats sistemes de detecció tèrmica integrats amb analítica de vídeo.

Gestió de sistemes des de dispositius mòbils

Aquesta opció ens permet connectar o desconnectar el nostre sistema de seguretat remotament a més d’intereactuar amb elements de domòtica de la nostra llar o empresa.

Sistemes d’alarmes tècniques

Enfocades al sector primari. Consisteix en el muntatge d’equips a mida per controlar senyals crítics per a aquest tipus d’instal·lacions. Aquesta informació és comunicada mitjançant transmissió via satèl·lit per tal de garantir la màxima fiabilitat.

Assistència Remota

Si us plau, introdueixi un codi de sessió vàlid per connectar amb l'operador.

Introdueix el teu ID per a continuar.

Sol·licita Pressupost