Descobreix el nostre servei de custòdia amb vigilants de seguretat

Gaudeix d’una comoditat total i tingues la seguretat que el teu negoci està sempre en bones mans amb el nostre servei especial d’acuda i custòdia de claus.

El servei d’acuda amb custòdia de claus consisteix bàsicament a enviar  un vigilant de seguretat a la teva llar o empresa quan es dispara el sistema d’alarma.

En què consisteix exactament el servei d’acuda amb custòdia de claus per a la meva empresa o llar?

El servei de custòdia de claus esdevé eficaç sempre que l’empresa o llar tingui instal·lat un sistema de seguretat connectat a una Central Receptora d’Alarmes.

En el moment de produir-se un salt d’alarma, aquesta arribarà a la CRA que, immediatament, avisarà al vigilant de seguretat perquè comprovi presencialment la naturalesa de l’alarma .

En un termini no superior a 20 minuts tindràs davant de la teva empresa o llar un vigilant de seguretat de SIC24.

Protegeix el que t’importa!

Emplena el formulari i t’enviarem un pressupost.

Gaudeix d’una comoditat total i tingues la seguretat que el teu negoci està sempre en bones mans amb el nostre servei especial d’acuda i custòdia de claus.

Però això no és tot! A SiC24 anem més enllà:

Imagineu que necessiteu enviar a algú a la vostra empresa a recollir certa documentació a una hora que habitualment no hi ha ningú i aquesta persona no té les claus d’accés de l’empresa.

En aquest cas, només cal que ens truqueu perquè hi vagi el Vigilant de Seguretat i faciliti l’entrada a aquesta persona. Còmode, oi?

A més, un cop rebem la vostra trucada, us trucarem de nou per verificar que la sol·licitud no és falsa. També es verificarà la identitat de la persona que hi hagi d’anar a la instal·lació.

La custòdia de claus és d’utilitat per diversos motius:

Identificació del problema

Quan el vigilant de seguretat arriba a l’empresa per un avís d’alarma, el fet de tenir custòdia de claus facilitarà la tasca  de determinar fefaentment el motiu que ha provocat l’activació del sistema.

Desactivació falses alarmes

El Vigilant de Seguretat podrà desarmar i armar novament el sistema en cas que es tracti d’una falsa alarma.

Avís a la policia

En cas d’un possible robatori o incendi, el Vigilant de seguretat avisarà immediatament a les forces d’ordre públic i els facilitarà l’entrada a la instal·lació amb la custòdia de claus.

Assistència Remota

Si us plau, introdueixi un codi de sessió vàlid per connectar amb l'operador.

Introdueix el teu ID per a continuar.

Sol·licita Pressupost